AKTUELLT

ODLA DIN INRE TRÄDGÅRD - ett föredrag om hälsa, inifrån & ut 


Mejla mig om du är intresserad av att boka in mig för detta inspirerande föredrag. 


Boka en inspirerande föreläsning!

I en tid då rädslan för sjukdom är större än någonsin känns det viktigt att påminna oss om vad vi kan göra för att stärka oss själva och möta hösten och vintern med så hög energinivå som möjligt. Under denna timma inspirerar Maria oss med tankar och idéer om hälsa som är lätta att applicera i vardagen och som ger stor effekt.REPORTAGE I TIDNINGEN NÄRA nr 7 2020

20 JUNI \\  Läsa

I nummer 7 av tidningen Nära kan du läsa om mig och min bok Healing i Vardagen. Tidningen kommer ut i butik 25 juni och reportaget är på flera sidor med många bilder från boken. Reportaget handlar om mig och mitt liv och så naturligtvis boken förstås. Jag är så glad och tacksam att Nära har valt att skriva om mig och min bok!

Länk \\ www.tidningennara.se

YOGA MED MIG PÅ ANDLIG KRYSSNING 17 - 18 oktober 2021

15 APRIL \\ Träffa mig!

Den 17 - 18 oktober 2021 kommer jag att finnas på plats på denna stiliga båt. Jag kommer att föreläsa, erbjuda yoga och meditation samt sälja min bok Healing i Vardagen ombord på båten. Så vill du träffa mig så är det här det perfekta tillfället för det. Mer info kommer när vi börjar närma oss avgång. Hjärtligt välkommen!


Storseanser! Andliga föredrag! Meditationer! Tidningen Näras kryssning har blivit en succé och 2021 är det åttonde året Nära hyr hela Cinderella och fyller den med fantastiska föreläsare, andlighet och inre välbefinnande. Följ med oss då! Vi lovar dig ett magiskt dygn som blir en upplevelse för livet!, så boka in den 17:e oktober i kalendern redan nu. Detaljerat program kommer närmare avgång.

HEALING I VARDAGEN

28 MARS \\ Läsa

I denna bok hittar du mina guldkorn. Kanske alldeles självklara? Eller ändå inte? Och jag tänker att det är just i vardagen vi måste placera våra guldkorn. Som små andrum som fyller oss med ny energi. För visst är det underbart att åka iväg på semester, spa och retreats. Men det är vardagen som är den största delen av livet. Det är då, mitt i allt som händer och ska göras, som vi måste se till att må bra. Och det är precis det den här boken handlar om. Att må bra i vardagen. Av hela mitt hjärta önskar jag att den ska ge dig något gott.

MINA TIPS

Missa inte att besöka den Engelska Trädgården under sommaren, ett paradis i engelsk stil.

I 15 år jobbade jag som trädgårdsmästare tillsammans med Anette Cato och vi skapade denna underbara trädgård tillsammans.Länk \\ Den Engelska Trädgården

Mitt absoluta "favorityogarum" på Österlen är ljuvliga Yoga Studio Norrevång där du kan njuta av mina och Ottilias yogaklasser.


För info om klassser, priser och bokning:

Länk \\ Yoga Studio Norrevång

Bästa gymmet i stan är såklart Wellnez i Simrishamn med fantastiska Åsa och Martin som peppande förebilder.

Länk \\ Wellnez i Simrishamn

Söker du ett boende med magiskt vacker miljö och lugn och ro nära havet, då är det hos Carina och Janne på Ängshyddan B & B i Yngsjö du ska bo.

Länk \\ Ängshyddan B&B i Yngsjö

Länk \\ Boka boende

Min favoritläsning är tidningen Nära som bjuder på vackra och hjärtliga reportage som andas andlig närvaro.

Länk \\ Tidningen Nära

Copyright © Alla rättigheter förbehållna