KURSER 2020

MARIA NILSSON

HÖSTEN 2020: Yoga & Meditation

7 SEPTEMBER - 17 NOVEMBER

Vilka tider vi lever i, allt är i gungning. Då behöver vi verkligen jorda oss och samla oss för att orka fortsätta vår vardag. Så hjärtligt välkommen till hösten 2020 med yoga och meditation hos mig. Höstens övergripande tema är att skapa stabilitet och närvaro i oss själva. Alla klasser har lättsamma vinyasaflöden i takt med ditt andetag.

Säsonger startar både i Vitaby Medborgarhus och på Yoga Studio Norrevång i september. Och på Wellnez i Simrishamn löper yogan på under onsdagskvällarna mer eller mindre året om. Till Wellnez är du välkommen att yoga med mig som medlem. 


Om du befinner dig på Österlen och önskar en stunds yoga privat, ensam (VIP) eller i grupp så tveka inte att höra av dig till mig. Jag kan anpassa min yoga efter de flesta slags grupper och åldrar och bygger gärna ett program så att det passar just dig. Är du ensam eller ni är två stycken så kan vi ses hemma hos mig. Annars kommer jag till dig, eller ditt företag, och tar med mig yogamattor.


Du kan också boka mig för en föreläsning då jag visar bilder och  berättar om mitt sätt att se på hälsa. Jag delar med mig av mina tips på vad vi kan göra för att stärka oss själva både fysiskt och mentalt i vardagen. Vi gör en kort yogasekvens sittande eller en kort meditation tillsammans.


Det går också fint att boka in mig för en "yogadag" då vi yogar tillsammans och jag desstuom håller en workshop i någon av yogans komponenter som intresserar er mest.T ex "ståendepositioner", "bakåtböjningar", "framåtfällningar" eller "yoga för dig som älskar att cykla" eller "yoga för ryttare" osv. Dagen avslutas med meditation. MER INFO

KURSER 2020

7 SEP 2020

VITABY MEDBORGARHUS

måndagar 18.30 - 19.45

F U L L S A T T

Hösten i Vitaby startar måndag 7 september. Vi yogar 10 gånger till och med den 9 november. 

Välkomna!

Anmälan i förväg till maria@yogamedmig.se


8 SEP 2020

GLADSAX YOGA STUDIO NORREVÅNG

tisdagar 18.30 - 19.45

F U L L S A T T

Hösten på Yoga Studio Norrevång startar tisdag 8 september. Vi yogar 10 gånger till och med den 10 november.

Välkomna!

Anmälan i förväg till maria@yogamedmig.se

9 SEP 2020

SIMRISHAMN WELLNEZ

onsdagar 19.00 - 20.00

Hösten på Wellnez i Simrishamn startar onsdag 9 september. För att vara med på denna yoga krävs medlemskap på Wellnez samt bokning i Bokningsappen som följer med abonnemanget på gymmet.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna