YOGATERAPI: bara du i fokus 


yogaterapi
ringar på vattnet

Stanna upp, betrakta, acceptera och gå vidare. Yogaterapi omfamnar både kropp och själ.

 

LYX BARA FÖR DIG

YOGATERAPI ÄR PRIVAT TRÄNING

I grunden så är ju all yoga terapeutisk. På yogamattan kommer vi helt enkelt närmre oss själva. Vår fysiska kropp, som vi kanske nonchalerar i vardagen, blir plötsligt väldigt påtaglig i positionerna på mattan, vi landar i den. Men det är när vi hittar in i vårt medvetna andetag som det börjar hända saker på ett djupare plan. Det som kanske börjar med ren fysisk träning leder oss plötsligt vidare in i oss själva.  Vi börjar lyssna till den tysta rösten som finns där djupt inne. Den som viskar vår egen sanning.


När du yogar med mig så knyter jag alltid an ett terapeutiskt och andligt tema till yogan. För jag tror att när vi gör våra rörelser tillsammans med ett upplyftande tema så jobbar vi med oss själva i flera plan samtidigt. Temat landar i kroppen och i sinnet. Och det är just denna touch av terapi som gjort mina yogagrupper så populära.Om du väljer att boka in dig på ett privat yogaterapipass med mig så skapar jag ett pass helt avsett för dig. Rörelser med hänsyn till din kropp och med ett tema som lyfter just dig. Såklart behöver jag få veta lite grann om dig innan vi ses, så att jag kan förbereda mig på bästa sätt. 


Vi kan ses hemma hos mig i Östra Vemmerlöv, eller hemma hos dig om du bor i närheten. Ett privat yogaterapi-pass med mig varar 75 minuter och kostar 690 kr.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna